ARTBALE na święcie francuskiej sztuki kulinarnej w Serocku

W czwartek 19 marca 2015 roku restauracja Aruana przy Hotelu Narvil (pośród ekskluzywnego grona restauracji i ambasad w 150 krajach, leżących na 5 kontynentach) celebrować będzie święto francuskiej sztuki kulinarnej. Z tej okazji Hotel Narvil Conference & Spa wspiera charytatywnie wybraną przez restaurację organizację pozarządową.

Miło jest nam poinformować iż będzie to ARTBALE Stowarzyszenie Rozwoju Edukacji Kulturalnej i Sztuki.

Szefowie kuchni zaproponują w swych restauracjach menu „à la française”: francuski aperitif, zimna i ciepła przystawka, danie główne z ryby lub owoców morza, z mięsa lub drobiu, francuski ser, deser z czekoladą, wina i na koniec, kieliszek mocniejszego alkoholu na trawienie (digestif). Szefowie kuchni będą mogli także pochwalić się swoim narodowym kunsztem kulinarnym.

Hotel Narvil Conference & Spa to doskonałe miejsce na organizację wydarzeń biznesowych, od kilkuosobowych spotkań zarządu, przez konferencje, targi oraz imprezy integracyjne do kongresów i bankietów dla 1200 osób, zaś Restauracja Aruana to ekskluzywna restauracja a’la carte, prowadzona przez wybitnego szefa kuchni – Witka Iwańskiego.

Więcej informacji: www.hotelnarvil.pl